Waarom Kuvo

We hebben al ruim 45 jaar ervaring met kozijnen met de Aluvo Holding. Bij Aluvo met aluminium kozijnen en sinds 2017 ook met kunststof bij Kuvo.

Ons montageproces in combinatie met onze vakmensen maakt dat wij schaalbaar zijn. Of het nu gaat om een groot project of een particuliere klus. Een kozijn is namelijk niet zomaar een venster in huis, het is het kader waardoor we de wereld bekijken. Met scherp inzicht en vaardige handen werken wij aan projecten in binnen- en buitenland. Bij ons komt innovatie vanuit ons vakmanschap en dat maakt ons zo bijzonder.

Onze standplaats is Nieuwleusen, een plaats onder de rook van Zwolle. Vanuit midden-Nederland zijn wij altijd dichtbij. Ideaal, omdat we de naast eigen montage, ook service en onderhoud, vanuit onze vestiging aanbieden. Kuvo wil bijdragen aan een circulaire economie, de wereld beschermen en investeert in recycling en diverse samenwerkingstrajecten met als doel minder grondstoffen te gebruiken en weinig tot geen afval te houden aan het eind van het proces.

Wij zijn kuvo

Ervaring sinds 1972
VCA gecertificeerd
Het VMRG-Keurmerk®