"Wij zien geen kaders. Wij zien mogelijkheden."

Kuvo is leverancier van Kunststof Kozijnen en Deuren. Wij werken samen met architecten, bouwbedrijven, aannemers en woningstichtingen. Samen met deze partijen zijn wij in staat om onze leefruimte mooier te maken. Denk hierbij aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Wij als Kuvo werken aan een circulaire economie.

Kuvo, onderdeel van de Aluvo Holding.
Het delen van ons vakmanschap staat centraal, onze engineers willen doorgeven wat echt belangrijk is. Wij ontzorgen in de totale projectcoördinatie van ontwerp tot montage of het nu gaat om één enkele woning of een grootschalig woning- of utilteitsbouwproject. Door onze krachten te bundelen zijn we sterker en kunnen we snel inspelen op vragen uit de markt.

Kunststof als nieuwe tak van sport
Bij Aluvo werken we al 45 jaar met aluminium. We zijn hierin echte experts geworden en geen project is voor ons onmogelijk. Deze kennis en kunde mogen we sinds 2017 ook toepassen op kunststof. Een nieuwe tak van sport, maar door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ook op het gebied van kunststof de meest uiteenlopende projecten te realiseren.

“It’s not what you look at. – It’s what you see."

Veiligheid
Flexibiliteit
Zekerheid

De missie van de Aluvo Holding

Een kozijn is meer dan een venster in je huis. Het is het kader waardoor je de wereld bekijkt. Wij doen er alles aan om met een grenzeloze gedachten dit kader te verbreden. Onze kennis en  ervaring door te geven, laten zien wat echt vakmanschap is. Met onze vaardige handen en scherp inzicht meedenken en echt iets toevoegen in projecten in binnen- en buitenland.

Een perfecte samenwerking tussen engineering en design. De balans zoeken tussen functie en stijl en deze  combineren met de energiebewuste leefomgeving waarin we het liefst allemaal leven. De werknemers bij Aluvo Holding zijn nauw betrokken bij de projecten. Want wij zijn van mening dat wanneer je iets van meerdere kanten bekijkt je pas echt flexibel kunt zijn.

Vanuit ons kader is de wereld van jou!